U bevindt zich hier: Home » Nieuws & gedane zaken

WKV groeit naar 50 leden!

v.l.n.r. Arjen Lagerweij, Pim Oostendorp, Lodewijk Lagerweij

Viering 50ste lid Werkgeverskring Voorst een feestelijke happening.
De Werkgeverskring Voorst (WKV) heeft met de Buitensociëteit & Bowling inmiddels 50 leden en dat was reden voor een feestje.  Eigenaren Arjen en Lodewijk Lagerweij werden hartelijk welkom geheten als nieuwe leden door voorzitter Pim Oostendorp.

De WKV leden kregen een rondleiding door het prachtige historische pand van de Buitensociëteit & Bowling en werden getrakteerd op een hapje en een drankje en natuurlijk een avondje bowlen.

De familie Lagerweij heeft Bowling de Worp is in 2010 overgenomen en is met veel enthousiasme en energie aan dit project begonnen. Aan de buitenkant is het historische pand met de 19de eeuwse gevel in oude luister hersteld maar ook binnen is er aandacht voor de historie en is de sfeer warm en gezellig. Lodewijk, bedrijfsleider, wil het de gasten vooral naar de zin maken; “we ontvangen families, vrienden, bedrijven die iets te vieren hebben en daarbij kan er natuurlijk gebowld worden, inmiddels met volledig vernieuwde banen en apparatuur”

Werkgeverskring Voorst heeft er met de Buitensociëteit & Bowling een mooi lid bij.

Bij het ter perse gaan van dit artikel is ook Eetcafé de Waardige Waard uit Twello lid geworden. Ook een hartelijk welkom voor Margreet Rupert (eigenaresse).

Werkgeverskring Voorst, hèt ondernemersplatform in de gemeente Voorst
De Werkgeverskring Voorst stimuleert het ondernemersklimaat in de gemeente Voorst en is daarmee het ondernemersplatform voor werkgevers. Het doel van de WKV is de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling van de leden te bevorderen. Daarnaast kan het bestuur als spreekbuis voor de leden optreden om gemeenschappelijke belangen te promoten en te behartigen.

De WKV organiseert elk jaar voor haar leden een aantal inspirerende bijeenkomsten op verschillende locaties. Een goed programma, met actuele thema’s, waarbij kennisuitwisseling en verbinding tussen de leden centraal staat. De WKV heeft zich dit jaar ten doel gesteld om verder te groeien naar een groter ledenaantal. Met een sterkere achterban kan de WKV haar leden nog beter vertegenwoordigen. Voor lidmaatschap neemt u contact op met Ottilia Hoogeslag, Project management Werkgeverskring Voorst, info@werkgeverskringvoorst.nl.

WerkeninVoorst (WIV) platform
Onderdeel van WKV is het Werken in Voorst (WIV)platform;  een online platform voor WKV leden om gezamenlijk hun vacatures onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroepen. Achter dit platform zit een sterke klankbordgroep. Hierin hebben de HR managers van 5 grote werkgevers uit de gemeente Voorst zich verenigd en maken zich sterk om de soms uitdagende vacatures te kunnen invullen.

Op Social Media (Instagram, LinkedIn en Facebook) en in het Voorster Nieuws vindt u advertenties en posts. Werkgevers hebben ook de mogelijkheid zich op het platform te presenteren door middel van een bedrijfsvideo. Meer informatie kunt u aanvragen bij Maaike Mulder, Marketing & Communicatie medewerker bij Van Dalen Installatietechniek B.V. (m.mulder@vandalen-installatie.nl).

www.werkeninvoorst.nl 

Nieuws & Gedane zaken

Een paar keer per jaar organiseren we een bedrijfsbezoek bij onze leden. Zij zetten hun deuren gastvrij open voor de WKV leden en vertellen met passie over hun organisatie.  Vaak leidt dit tot inspirerende ontmoetingen met collega ondernemers en vakgenoten.

 • 19
  MAART 2020

  Bedrijfsbezoek Dijkhof Bouw – GEANNULEERD (nieuwe datum volgt)

  Van 17.00 uur tot 19.00 uur bedrijfsbezoek Dijkhof Bouw. Lees verder »
 • 14
  NOV 2019

  Thema bijeenkomst met spreker

  Thema avond met spreker Teeuwe Mevissen (RaboResearch) 14 november 2019 Lees verder »
 • 09
  OKT 2019

  Bedrijfsbezoek Schoneveld Breeding Wilp

  Bedrijfsbezoek   Schoneveld Breeding- 9 oktober 2019 Een hartelijk welkom voor de WKV leden door Peter van de Pol, eigenaar van dit gloednieuwe pand aan de Sluinerweg in Wilp. Op deze nieuwe locatie, genaamd PlantXperience, is veel geïnvesteerd in duurzame groei, zowel bij de bouw als in alle productieprocessen én in de toekomst.... Lees verder »
 • 10
  JULI 2019

  Werken in Voorst timmert flink aan de weg.

  Werken in Voorst (WIV) timmert flink aan de weg Werkgeversplatform Werken in Voorst is hét platform van werkgevers uit de gemeente Voorst waar werkgevers zichzelf en hun vacatures presenteren. Het afgelopen jaar is Werken in Voorst actief geweest om te vernieuwen. Er is onder andere een nieuwe website ontwikkeld... Lees verder »
 • 20
  JUNI 2019

  Haringparty Rotary i.s.m. WKV

  Haringparty groot succes! Donderdag 20 juni 2019 was het weer zover; de Hollandse nieuwe werd geproefd tijdens de jaarlijkse Haringparty in restaurant Korderijnk in Twello. Al 5 jaar wordt de haringparty georganiseerd door de Rotaryclub Voorst i.s.m. WKV en dat  levert veel geld op voor het goede doel. Dit jaar... Lees verder »
 • 05
  JUNI 2019

  WKV bedrijfsbezoek Voith Turbo

  WKV bedrijfsbezoek bij Voith Turbo. Lees verder »
 • 21
  MAART 2019

  Sociale middag/ avond 21 maart 2019

  Sociale middag/ avond - Een verslag van een mooie dag... Lees verder »
 • 20
  SEP 2018

  Bedrijfsbezoek Bredenoord

  Op 20 september 2018 zette Margien Storm van Leeuwen, manager New Business, Marketing & Communications bij Bredenoord, de deuren open voor de leden van de WKV. Bredenoord, gestart als klein familiebedrijf in 1937, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met 320 medewerkers en een omzet van 65 miljoen. Margien vertelt... Lees verder »
 • 13
  MEI 2018

  Uitbreiding bedrijventerrein Voorst een must

  Dat is de mening van de Werkgeverskring Voorst, die op tal van punten pleit voor meer gemeentelijke dienstbaarheid richting bedrijven. “Stimuleer als overheid de werkgelegenheid, steun de winkelier op de hoek, de grote bedrijven op het industrieterrein en biedt ruimte aan nieuwe geïnteresseerde bedrijven.” Lees verder »
 • 01
  APRIL 2018

  WKV cafe bijeenkomst Ter Riele

  De familie Ter Riele heeft haar deuren gastvrij geopend voor de WKV leden. Na een bestuur- en ledenvergadering met een volle agenda geeft voorzitter Pim Oostendorp het woord aan Bennie Ter Riele: Ter Riele Transport is een familiebedrijf dat wordt gerund door de derde en vierde generatie Ter Riele met... Lees verder »