U bevindt zich hier: Home » Nieuws & gedane zaken

Nieuws & Gedane zaken

Een paar keer per jaar organiseren we een bedrijfsbezoek bij onze leden. Zij zetten hun deuren gastvrij open voor de WKV leden en vertellen met passie over hun organisatie.  Vaak leidt dit tot inspirerende ontmoetingen met collega ondernemers en vakgenoten.

 • 20
  JUNI 2019

  Haringparty WKV in samenwerking met Rotary Voorst.

  Donderdag 20 juni 2019  (definitieve datum nog te bevestigen) Het haringseizoen begint ieder jaar in juni. Bij de aftrap van het seizoen wordt traditioneel het eerste vaatje Hollandse Nieuwe geveild. Rotary in samenwerking met de WKV organiseert elk jaar de traditionele haringparty voor haar leden op een mooie locatie... Lees verder »
 • 05
  JUNI 2019

  WKV bedrijfsbezoek Voith Turbo

  WKV bedrijfsbezoek bij Voith Turbo. Lees verder »
 • 10
  APRIL 2019

  WKV en WIV gaan samen

  Werkgeverskring Voorst en Werken in Voorst samen verder. De Werkgeverskring Voorst (WKV) en Werken in Voorst (WIV) hebben de handen ineen geslagen en zetten hun werkzaamheden gezamenlijk voort. WIV vormt een aparte poot onder de WKV. Daarmee is de stichting WIV opgeheven. Werken in Voorst heeft sinds 1 februari... Lees verder »
 • 21
  MAART 2019

  Sociale middag/ avond 21 maart 2019

  Sociale middag/ avond - Een verslag van een mooie dag... Lees verder »
 • 20
  SEP 2018

  Bedrijfsbezoek Bredenoord

  Op 20 september 2018 zette Margien Storm van Leeuwen, manager New Business, Marketing & Communications bij Bredenoord, de deuren open voor de leden van de WKV. Bredenoord, gestart als klein familiebedrijf in 1937, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met 320 medewerkers en een omzet van 65 miljoen. Margien vertelt... Lees verder »
 • 13
  MEI 2018

  Uitbreiding bedrijventerrein Voorst een must

  Dat is de mening van de Werkgeverskring Voorst, die op tal van punten pleit voor meer gemeentelijke dienstbaarheid richting bedrijven. “Stimuleer als overheid de werkgelegenheid, steun de winkelier op de hoek, de grote bedrijven op het industrieterrein en biedt ruimte aan nieuwe geïnteresseerde bedrijven.” Lees verder »
 • 01
  APRIL 2018

  WKV cafe bijeenkomst Ter Riele

  De familie Ter Riele heeft haar deuren gastvrij geopend voor de WKV leden. Na een bestuur- en ledenvergadering met een volle agenda geeft voorzitter Pim Oostendorp het woord aan Bennie Ter Riele: Ter Riele Transport is een familiebedrijf dat wordt gerund door de derde en vierde generatie Ter Riele met... Lees verder »