U bevindt zich hier: Home » Nieuws & gedane zaken

Nieuws & Gedane zaken

Een paar keer per jaar organiseren we een bedrijfsbezoek bij onze leden. Zij zetten hun deuren gastvrij open voor de WKV leden en vertellen met passie over hun organisatie.  Vaak leidt dit tot inspirerende ontmoetingen met collega ondernemers en vakgenoten.

 • 21
  MAART

  Sociale middag/ avond

  Sociale middag/ avond voor de leden. Programma en details volgen. Lees verder »
 • 20
  SEP

  Bedrijfsbezoek Bredenoord

  Op 20 september 2018 zette Margien Storm van Leeuwen, manager New Business, Marketing & Communications bij Bredenoord, de deuren open voor de leden van de WKV. Bredenoord, gestart als klein familiebedrijf in 1937, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met 320 medewerkers en een omzet van 65 miljoen. Margien vertelt... Lees verder »
 • 13
  MEI

  Uitbreiding bedrijventerrein Voorst een must

  Dat is de mening van de Werkgeverskring Voorst, die op tal van punten pleit voor meer gemeentelijke dienstbaarheid richting bedrijven. “Stimuleer als overheid de werkgelegenheid, steun de winkelier op de hoek, de grote bedrijven op het industrieterrein en biedt ruimte aan nieuwe geïnteresseerde bedrijven.” Lees verder »
 • 01
  APRIL

  WKV cafe bijeenkomst Ter Riele

  De familie Ter Riele heeft haar deuren gastvrij geopend voor de WKV leden. Na een bestuur- en ledenvergadering met een volle agenda geeft voorzitter Pim Oostendorp het woord aan Bennie Ter Riele: Ter Riele Transport is een familiebedrijf dat wordt gerund door de derde en vierde generatie Ter Riele met... Lees verder »