U bevindt zich hier: Home » Samen sterker

Samen sterker

Werkgeverskring Voorst (WKV) stimuleert het ondernemersklimaat in de gemeente Voorst en is daarmee hét ondernemersplatform voor werkgevers. Economische bedrijvigheid is wat ons bindt. Onze missie is het behartigen van individuele en collectieve belangen van werkgevers in de gemeente Voorst. Een goede sfeer en werken vanuit een saamhorigheidsgevoel staan hierbij centraal. Samen creëren we voorspong.

Concreet betekent dit dat we de volgende doelstellingen nastreven. Ten eerste willen we de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling van de leden bevorderen. Ten tweede kan het bestuur als woordvoerder voor de leden optreden om gemeenschappelijke belangen in de regio te promoten en te behartigen. Ten derde voorzien we de plaatselijke en regionale politiek, gevraagd en ongevraagd van advies. Hiervoor zijn wij regelmatig in gesprek met de bedrijfscontact functionaris van de gemeente Voorst.

Een aantal keren per jaar organiseren we inspirerende ontmoetingen, zowel formeel als informeel en op verschillende locaties. Een goed programma met actuele thema’s, waarbij kennisuitwisseling centraal staat. Denk daarbij aan thema’s als bijvoorbeeld Brexit, export en arbeidsrecht. Experts op dit gebied delen graag hun kennis en ervaringen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje of gezamenlijke maaltijd.

WKV is actief in diverse samenwerkings projecten: