U bevindt zich hier: Home » Over de WKV/WIV

Over Werkgeverskring Voorst / Werken in Voorst

De Werkgeverskring Voorst (WKV) en Werken in Voorst (WIV) hebben de handen ineen geslagen en zetten hun werkzaamheden gezamenlijk voort. WIV vormt een aparte poot onder de WKV. Daarmee is de stichting WIV opgeheven.

Werken in Voorst heeft sinds 1 februari 2019 een vernieuwde website gelanceerd waarop WKV leden hun vacatures kunnen publiceren (werkeninvoorst.nl). Op die manier en middels dit platform trekken de WKV leden samen op om hun vacatures onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroepen. Achter dit platform zit een sterke klankbordgroep. Hierin hebben de HR managers van 5 grote werkgevers uit de gemeente Voorst zich verenigd en maken zich sterk om de soms uitdagende vacatures te kunnen invullen.

Ook in deze uitdagende tijd kampen sommige branches met gebrek aan personeel. Door gezamenlijk op te trekken gaat de klankbordgroep het Werken in Voorst platform bekend maken bij het grote publiek. Er wordt hard gewerkt aan een promotie campagne. Op Social Media (Instagram, LinkedIn en Facebook) en in het Voorster Nieuws vindt u al prikkelende advertenties en posts. Werkgevers hebben ook de mogelijkheid zich op het platform te presenteren door middel van een bedrijfsvideo. Meer informatie kunt u aanvragen bij Maaike Mulder, Marketing & Communicatie medewerker bij Van Dalen Installatietechniek B.V. (m.mulder@vandalen-installatie.nl).

Wie we zijn

Werkgeverskring Voorst (WKV) stimuleert het ondernemersklimaat in de gemeente Voorst en is daarmee hét ondernemersplatform voor werkgevers. Economische bedrijvigheid is wat ons bindt. Onze missie is het behartigen van individuele en collectieve belangen van werkgevers in de gemeente Voorst. Een goede sfeer en werken vanuit een saamhorigheidsgevoel staan hierbij centraal. Samen creëren we voorspong.

Wat doen we

Concreet betekent dit dat we de volgende doelstellingen nastreven. Ten eerste willen we de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling van de leden bevorderen. Ten tweede kan het bestuur als woordvoerder voor de leden optreden om gemeenschappelijke belangen in de regio te promoten en te behartigen. Ten derde voorzien we de plaatselijke en regionale politiek, gevraagd en ongevraagd van advies.

Activiteiten

Een aantal keren per jaar organiseren we inspirerende ontmoetingen, zowel formeel als informeel en op verschillende locaties. Een goed programma met actuele thema’s, waarbij netwerken en kennisuitwisseling centraal staan.

Doet u mee?

Inmiddels bestaat Werkgeverskring Voorst uit ruim 40 leden uit verschillende sectoren. Ben jij ook werkgever in de gemeente Voorst en wil je voorsprong creëren? Sluit je dan bij ons aan en word lid!

Organisatie

Werkgeverskring Voorst heeft uit haar midden vijf bestuursleden gekozen:

Bestuur Werkgeverskring Voorst

v.l.n.r.

Peter van de Pol (Schoneveld Breeding)
Voorzitter

Mandy Doeve (Bessels architecten & ingenieurs)
Algemeen bestuurslid

Erik van Mulligen (Ruitenberg Ingredients)
Penningmeester

Jacco Meijerhof (Hofmeijer Cultuur- en Civieltechniek)
Algemeen bestuurslid

Ruben Veldman (Postzegelnietnodig)
Secretaris