U bevindt zich hier: Home » Lid worden of introduceren

Lid worden of introduceren

De Werkgeverskring Voorst stimuleert het ondernemersklimaat in de gemeente Voorst en is daarmee het ondernemersplatform voor werkgevers. Het doel van de WKV is de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling van de leden te bevorderen. Daarnaast kan het bestuur als spreekbuis voor de leden optreden om gemeenschappelijke belangen te promoten en te behartigen.

De WKV organiseert elk jaar voor haar leden een aantal inspirerende bijeenkomsten op verschillende locaties. Een goed programma, met actuele thema’s, waarbij kennisuitwisseling en verbinding tussen de leden centraal staat. De WKV heeft zich dit jaar ten doel gesteld om verder te groeien naar een groter ledenaantal. Met een sterkere achterban kan de WKV haar leden nog beter vertegenwoordigen. De WKV telt op dit moment 43 leden en heeft in maart weer twee nieuwe leden mogen verwelkomen.

Bent u geïnspireerd geraakt en geïnteresseerd in lidmaatschap van de Werkgeverskring Voorst? Of wilt u een collega werkgever introduceren? Dat kan door de gegevens achter te laten en er wordt contact met u opgenomen.