U bevindt zich hier: Home » Haringparty Rotary i.s.m. WKV

Haringparty Rotary i.s.m. WKV

Haringparty groot succes!

Donderdag 20 juni 2019 was het weer zover; de Hollandse nieuwe werd geproefd tijdens de jaarlijkse Haringparty in restaurant Korderijnk in Twello.

Al 5 jaar wordt de haringparty georganiseerd door de Rotaryclub Voorst i.s.m. WKV en dat  levert veel geld op voor het goede doel. Dit jaar komen de opbrengsten ten goede aan de Mantelzorg Gemeente Voorst en jeugdverslavingszorg in de Gemeente Voorst. Door het verkopen van loten en advertenties en met de entree voor de haringparty worden de bedragen voor het goede doel ‘opgehaald’. De Voorster Nieuws Haringparty is altijd een geslaagd feest met de Hollandse Nieuwe en sfeervolle optredens.

In de loop van de avond zijn prijswinnaars van de loterij bekend gemaakt. De prijzen (t.w.v. €3.000,-) zijn beschikbaar gesteld door:
AFAS Software (Leusden), BMO makelaardij (Twello), Brasserie Kriebelz (Terwolde), Café, Eetcafé Zalencentrum De Groot (De Vecht), C’est la vie Marie (Twello), Frendz for your hair (Twello), Het Deventer Wijnhuis/Slot-Kleverkamp (Deventer), Hotel Restaurant Taverne (Twello), Korderijnk (Twello), Restaurant Take Off (Teuge), Ribhouse Texas (Voorst), Susskind (Twello) en Wensink Automotive B.V. (Deventer).

De totale opbrengst voor het goede doel is uitgekomen op €5.500,- (zelfs iets meer dan verwacht).