U bevindt zich hier: Home » ‘Het loyaliteitscontract’ met de medewerker

‘Het loyaliteitscontract’ met de medewerker

Graag nodigen wij jou en/of je personeelsfunctionaris uit voor de themabijeenkomst ‘Het loyaliteitscontract’ met de medewerker op donderdag 3 november 2022 van 17:00 tot ± 19:00 uur.

Locatie: Schoneveld Breeding, Sluinerweg 15 – Wilp

In tijden van krapte op de arbeidsmarkt gaat het niet alleen meer over ‘vinden’ maar nog meer over ‘behouden’ van mensen en waarmee je ook werkt aan de continuïteitsuitdaging. Wat doen jullie daaraan?

Marko Edens van De Jong & Laan neemt ons hierin mee door in te gaan op het verschil tussen ‘het vasthouden van personeel’ en ‘het aangaan van een duurzame arbeidsrelatie’ aan de hand van de 7 treden in de Piramide van Loyaliteit.

Aansluitend op deze presentatie willen we ook gebruik maken van de gelegenheid om te inventariseren of er behoefte is aan een lokaal netwerk voor personele aangelegenheden voor de personele verantwoordelijken binnen de leden van de WKV. Denk hierover alvast eens na en wellicht ben je bereid om hier ook initiatiefnemer in te zijn. Het al bestaande platvorm ‘Werken in Voorst’ kan daar onderdeel vanuit maken. Uiteraard sluiten we af met een hapje en een drankje om elkaar ook te kunnen spreken.

Aanmelden kan tot en met 28 oktober via ; info@werkgeverskringvoorst.nl
Leden hebben een uitnodiging ontvangen met daarin de aanmeldlink.