U bevindt zich hier: Home » WKV groeit naar 50 leden!

WKV groeit naar 50 leden!

v.l.n.r. Arjen Lagerweij, Pim Oostendorp, Lodewijk Lagerweij

Viering 50ste lid Werkgeverskring Voorst een feestelijke happening.
De Werkgeverskring Voorst (WKV) heeft met de Buitensociëteit & Bowling inmiddels 50 leden en dat was reden voor een feestje.  Eigenaren Arjen en Lodewijk Lagerweij werden hartelijk welkom geheten als nieuwe leden door voorzitter Pim Oostendorp.

De WKV leden kregen een rondleiding door het prachtige historische pand van de Buitensociëteit & Bowling en werden getrakteerd op een hapje en een drankje en natuurlijk een avondje bowlen.

De familie Lagerweij heeft Bowling de Worp is in 2010 overgenomen en is met veel enthousiasme en energie aan dit project begonnen. Aan de buitenkant is het historische pand met de 19de eeuwse gevel in oude luister hersteld maar ook binnen is er aandacht voor de historie en is de sfeer warm en gezellig. Lodewijk, bedrijfsleider, wil het de gasten vooral naar de zin maken; “we ontvangen families, vrienden, bedrijven die iets te vieren hebben en daarbij kan er natuurlijk gebowld worden, inmiddels met volledig vernieuwde banen en apparatuur”

Werkgeverskring Voorst heeft er met de Buitensociëteit & Bowling een mooi lid bij.

Bij het ter perse gaan van dit artikel is ook Eetcafé de Waardige Waard uit Twello lid geworden. Ook een hartelijk welkom voor Margreet Rupert (eigenaresse).

Werkgeverskring Voorst, hèt ondernemersplatform in de gemeente Voorst
De Werkgeverskring Voorst stimuleert het ondernemersklimaat in de gemeente Voorst en is daarmee het ondernemersplatform voor werkgevers. Het doel van de WKV is de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling van de leden te bevorderen. Daarnaast kan het bestuur als spreekbuis voor de leden optreden om gemeenschappelijke belangen te promoten en te behartigen.

De WKV organiseert elk jaar voor haar leden een aantal inspirerende bijeenkomsten op verschillende locaties. Een goed programma, met actuele thema’s, waarbij kennisuitwisseling en verbinding tussen de leden centraal staat. De WKV heeft zich dit jaar ten doel gesteld om verder te groeien naar een groter ledenaantal. Met een sterkere achterban kan de WKV haar leden nog beter vertegenwoordigen. Voor lidmaatschap neemt u contact op met Ottilia Hoogeslag, Project management Werkgeverskring Voorst, info@werkgeverskringvoorst.nl.

WerkeninVoorst (WIV) platform
Onderdeel van WKV is het Werken in Voorst (WIV)platform;  een online platform voor WKV leden om gezamenlijk hun vacatures onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroepen. Achter dit platform zit een sterke klankbordgroep. Hierin hebben de HR managers van 5 grote werkgevers uit de gemeente Voorst zich verenigd en maken zich sterk om de soms uitdagende vacatures te kunnen invullen.

Op Social Media (Instagram, LinkedIn en Facebook) en in het Voorster Nieuws vindt u advertenties en posts. Werkgevers hebben ook de mogelijkheid zich op het platform te presenteren door middel van een bedrijfsvideo. Meer informatie kunt u aanvragen bij Maaike Mulder, Marketing & Communicatie medewerker bij Van Dalen Installatietechniek B.V. (m.mulder@vandalen-installatie.nl).

www.werkeninvoorst.nl