U bevindt zich hier: Home » Agenda

Agenda

19 september Bedrijfsbezoek Schoneveld Wilp

Bedrijfsbezoek 19 september 2019 – 17.00-19.00 uur.   Schoneveld Breeding opent de deuren van het nieuwe pand in Wilp en verzorgt een rondleiding voor WKV leden. Aansluitend is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Uitnodiging volgt.

20 juni Haringparty WKV in samenwerking met Rotary Voorst.

Donderdag 20 juni 2019  (definitieve datum nog te bevestigen) Het haringseizoen begint ieder jaar in juni. Bij de aftrap van het seizoen wordt traditioneel het eerste vaatje Hollandse Nieuwe geveild. Rotary in samenwerking met de WKV organiseert elk jaar de traditionele haringparty voor haar leden op een mooie locatie in onze gemeente.

2 mei WKV café

Kort bezoek bij een WKV lid met een actueel verhaal van de ondernemer. Ter afsluiting er een borrel en gelegenheid tot napraten. 17.00-18.30. Programma volgt.

20 september Bedrijfsbezoek Bredenoord

Op 20 september 2018 zette Margien Storm van Leeuwen, manager New Business, Marketing & Communications bij Bredenoord, de deuren open voor de leden van de WKV. Bredenoord, gestart als klein familiebedrijf in 1937, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met 320 medewerkers en een omzet van 65 miljoen.

Margien vertelt ons over dit mooie bedrijf dat stroom levert daar waar het niet is. Denk hierbij aan het leveren van stroom tijdens de WK en grote festivals en concerten maar ook aan boortorens overal op de wereld. We horen hoe Bredenoord innovatief onderzoek doet naar nieuwe en duurzame energie vormen.Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een grote verbouwing van het oude pand tot logistiek centrum voor nog snellere en optimale levering.Een leerzaam en boeiend bezoek dat werd afgesloten met een hapje en een drankje bij Bredenoord waarbij er nog even nagepraat kon worden.

1 april WKV cafe bijeenkomst Ter Riele

De familie Ter Riele heeft haar deuren gastvrij geopend voor de WKV leden. Na een bestuur- en ledenvergadering met een volle agenda geeft voorzitter Pim Oostendorp het woord aan Bennie Ter Riele: Ter Riele Transport is een familiebedrijf dat wordt gerund door de derde en vierde generatie Ter Riele met inmiddels 63 medewerkers. Het bedrijf is […]